Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

Εξωφυλλα με ... αισθητική

Άρθρο της Athens Voice, με απίστευτο χιούμορ, για εξώφυλλα album με μοναδική αισθητική...
Απολαύστε και γελάστε...

http://www.athensvoice.gr/article/look-now/%CF%83%CE%B2%CE%AD%CE%BD%CF%83%CE%BA%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CF%80-%CF%83%CE%B5%CE%B2%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%BB%CE%B1-%CE%BC%CF%8C%CE%B4%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CE%BD%CE%AD%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%84%CE%B1-%CF%84%CF%83%CE%AC%CE%BA%CF%81%CE%B1-%CF%83%CE%B1%CF%82

(του Γιάννη Νένε)


Εντάξει, ποτέ δεν το χορταίνεις αυτό το θέμα: φωτογραφίες από εξώφυλλα δίσκων παν-άγνωστων γκρουπ των πιο περίεργων μουσικών ειδών (χορωδίες δημοσίων υπαλλήλων, ορχήστρες με γιουκαλίλι και κλαρινέτο ενοριών, πολυφωνικές οικογένειες βουκόλων κ.λπ.), από μακρινά χωριά χωρών που δεν ήξερες καν ότι έχουν «ποπ».
Ο Alex Wain μάζεψε μία σειρά με αυθεντικές ‘70ς φωτογραφίες Σουηδικών ποπ συγκροτημάτων που όχι, δεν είναι οι Abba, αλλά είναι φανερές οι επιρροές τους από αυτούς, και μας την προσφέρει ελεύθερη προς σχολιασμό και fashion tips (από το «τύψεις»):
n
Πουκαμίσες με μανικοκόλληση σε γραμμή αμπίρ και σατέν διχρωμίες σε προσεκτικά επιλεγμένη παλέτα: ντομάτα, βατόμουρο, αποσμητικό ελατάκι για το αυτοκίνητο, καταρράκτης και ομελέτα.





n
Οι Toreson σε ένα παιχνίδι οφθαλμαπάτης όπου, ενώ φαίνεται ότι φοράνε πουκάμισα, στην πραγματικότητα έχουν μπει σε έναν άνετο τριθέσιο καναπέ ΙΚΕΑ, το μοντέλο DIVÄNOKÄSELLEN.

n
Αθάνατα υφάσματα κουρτίνας για κουζίνα, σε σπιτάκι σε γραφικό ψαροχώρι (π.χ. Φουάαλμπακαα), σε χρώμα πορτοκαλί της σημαδούρας με μοτίφ κουτσουλιές γλάρου σε μπλε-γκρι ελεφάν και ασορτί παντελόνι πολυέστερ περασμένο ατλακόλ, όπως άλλωστε και τα πουκάμισα.

n
Καούκες προσεκτικά επιλεγμένες από μαλλί της ίδιας ορεινής κατσίκας ράτσας Γιούλ, σε πέντε διαφορετικές κουπ: 1) Με φαβορίτα και χωρίστρα δεξιά 2) Με φαβορίτα και χωρίστρα αριστερά 3) Με φαβορίτα αντροχωρίστρα 4) Με φαβορίτα – μουστάκι και αρχή καράφλας και 5) Με χρυσό κόσμημα στο λαιμό για βραδινές εμφανίσεις.

n
Ένας ύμνος στο κλασικό ψηλοκάβαλο παντελόνι που αρχίζει από το ύψος του οισοφάγου και απογειώνεται με γιλέκο κομμένο σε γραμμή στροφή-φουρκέτα. Προσοχή: το ρέλι θέλει πολύ πολύ λεπτούλι.

n
Οι Shytts μας προτείνουν άνετες καμπάνες σε γήινο χρώμα καστανόχωμα-κομπόστ με σακάκια οφθαλμαπάτη πάτσγουερκ, ταπεινό φόρο τιμής στον Μοντριάν και στο κόλορ μπλόκινγκ. Αν παρατηρήσετε αρκετή ώρα, θα δείτε την εικόνα να κινείται.

n
Ελεύθερο φλοράλ θέμα, με πέτα Ιπτάμενης Καλόγριας και μπιζού τάματα στη Μεγαλόχαρη (τα οποία δεν απέδωσαν).

n
Στολές αεροσυνοδών από δροσερό, καλουπωμένο πολυέστερ στο μπλε της κακοκαιρίας και σατέν λεπτομέρειες στο χρώμα της χολής. Οι στολές είναι ενωμένες αναμεταξύ τους με βέλκρο για να βοηθούν στον συγχρονισμένο βηματισμό του γκρουπ.

n
Μία ροζ πανδαισία επηρεασμένη από τη σουηδική άνοιξη και την ιδέα της μονογονεϊκής οικογένειας: στο κέντρο η Μάνα-Σύμβολο (“Mamma Mia”) και γύρω τα παιδιά της.

n
Μινιμαλιστικό λουκ για τους Zigana με σικάτες πουκαμίσες από χασέ και γιούνισεξ λεπτομέρεια τις αγωνιστικές τιράντες rainbow pride από λάστιχο σφεντόνας για την περίπτωση που σκουρύνουν λίγο τα πράγματα.

n
Ιστορικά προγονικά κουρέματα με θέμα το κρανίο του Θορ. Διακρίνεται το καπελάκι μπολ στην κορυφή και η μαγνητική αύρα του μαλλιού καμένου από πιστολάκι. Θυμηθείτε ότι στα τετράγωνα θεληματικά πηγούνια ταιριάζει ένα ελαφρύ παζάκι προς τα μέσα.

n
Σχέδια της σειράς ανδρικών εσωρούχων από υαλοβάμβακα με τον προφητικό τίτλο «Παλιόκαιρος 2013». Ψυχεδελικά ντεσέν, τσέπη για προφυλακτικά και αξεσουάρ από ανθεκτικό καουτσούκ (πορτ-κλε ελεφαντάκι, σαμπρέλα νταλίκας, μπρατσάκια κ.λπ.).

n
Με έμφαση στο αγαπημένο χρώμα της σουηδικής ποπ: το κολοκυθί, οι Tickies μας παρουσιάζουν την ολόσωμη φόρμα μπάτον-απ, σχέδιο γοργόνα, με κουμπιά κοχυλάκι το νούμερο τρίω, με αληθινό λέπι στην ουρά και στα πτερύγια (μανσέτες, πέτα) και κούρεμα αλογάκι της θάλασσας.

n
Σετ σωβρακοφανέλες από ανθρακόνημα, με μήκος μέχρι τον αστράγαλο και λαιμόκοψη χαμόγελο, σε ποικιλία χρωμάτων από μονωτικές βαφές που προστατεύουν από την υγρασία και το σκάσιμο. Ταπεινή αναφορά στον Σουηδό Υδραυλικό.

n
Γιουροβιζιονικό τόταλ λουκ με μπυτζάμες σε ροζ κυλοτί χρώμα φορεμένες από σουηδά χόμπιτ, ερμηνεύοντας την επιτυχία τους «Εκεί που ξερνούν τα πινκ φλαμίνγκος».

n
Αμπιγιέ σύνολα από ανθεκτικό ντουλαμά σε φωσφοριζέ χρώματα που τρεμοπαίζουν όταν τα χτυπήσει το Βόρειο Σέλας. Πρόταση για βραδινές εξορμήσεις στη Λαπωνία, κυνηγώντας τον τάρανδο των ονείρων σας.

n
Φίλοι μας, μην πετάτε τα βαφτιστικά σας κουστουμάκια. Μπορείτε έξυπνα να τα μεταποιήσετε προσθέτοντας με συρραπτικό, ρετάλια από βαρύ ντουσέζ σε ακανόνιστα σχήματα, στο χρώμα του σουηδικού μύκητα «μούγκελ» (μούχλα).

n
Στολή σερβιτόρου, μαύρη, που δε λεκιάζει. Πανταλόνες από ακρυλικό ατσαλόνημα με κουφόπιετα που δένουν με φαρδιά βρακοζώνα. Πουκαμίσες από πολυεστερική ίνα με ανέμελα απλικαρισμένες επάνω τους πετσέτες σε χαρούμενα χρώματα. Το μαλλί της σαξοφωνίστριας είναι από κατσίκα ανκορά, ελαφρύ και δεν μπαίνει στο πλύσιμο.

n
Αυθεντικό σουηδικό σχέδιο κουρελούς σε αλατζά με διακοσμητικό μοτίφ το ριγέ της τροχαίας. Ταιριάζει με μούσι, goatee, γενειάδα βογιάρου ή και απλή τριχοφυία στο πηγούνι, φίλες μας.

n
Urban look για το γραφείο, με πουκαμίσες στις αποχρώσεις του μαλλιού της γριάς και αλεξίσφαιρα ζιλέ από μασίφ καουτσούκ. Για τα πιο τολμηρά αγόρια, μία βαμπακέλα δεμένη στο λαιμό είναι ό,τι πρέπει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου